ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Γλυκοκοιτάζουν» Χάμες στη Βραζιλία

«Γλυκοκοιτάζουν» Χάμες στη Βραζιλία

Μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός παικταράς εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που του έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας ώστε να επιστρέψει σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο στην Ευρώπη και να παίξει ξανά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή και τώρα φαίνεται να έχει... πέραση στη Βραζιλία.

«Τον θέλουν πολλοί σύλλογοι του τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Φλουμινένσε από τη Βραζιλία που βάζει στο τραπέζι έναν μισθό εκατομμυρίων για να τον δελεάσει. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κολομβιανού μέσου είναι για άλλη μια φορά αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες για τον νέο προορισμό που θα είχε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κολομβίας», αναφέρουν στη Βραζιλία για τον «ερυθρόλευκο» Χάμες.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάτσει με τίποτα στο τραπέζι για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κολομβιανού σούπερ σταρ, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και κομβικός ποδοσφαιριστής για τους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε, η πρόθεση του Θρύλου είναι να τον «δέσει» και τη νέα σεζόν στο λιμάνι και βεβαίως να στηριχθεί επάνω του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ