ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεφτίλα! Πραξικόπημα της ΕΠΟ στη Super League 2

Ξεφτίλα! Πραξικόπημα της ΕΠΟ στη Super League 2

Σε πραξικόπημα της ΕΠΟ εξελίχθηκαν οι εκλογές στη Super League 2. Όπως κατάγγειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς στο Δ.Σ. των ομάδων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας όχι μόνο δεν τήρησε ουδέτερη στάση αλλά διατυμπάνιζε ότι θα ψηφίσει τον πρώην πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρο Μαρτσούκο.

Κάπως έτσι, η ψήφος του έμελλε να καθορίσει και το αποτέλεσμα καθώς ο Μαρτσούκος εξελέγη με 13-12 αλλά ουσιαστικά το αποτέλεσμα, με τον συνυποψήφιό του τον πρόεδρο των Χανίων Αντώνη Ροκάκη είναι 12-12. Για αυτό και μιλάμε για πραξικόπημα της ΕΠΟ.

Είναι απίστευτο το γεγονός πως η Ομοσπονδία πήρε θέση σε εκλογές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στη Super League, άλλωστε, πάντα ψηφίζει «λευκό» και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μην καθορίζονται αποτελέσματα.

Σήμερα (8/3), ωστόσο, στην Super League 2 η ΕΠΟ αλλοίωσε τη βούληση των ομάδων, παίρνοντας θέση. Η ΕΠΟ είναι αρμόδια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά συντάχθηκε με μια πλευρά για την οποία υπήρχαν και καταγγελίες για έντονο παρασκήνιο, ώστε να εκλεγεί συγκεκριμένος υποψήφιος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ