ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είναι… γνωστή η Παναχαϊκή

Είναι… γνωστή η Παναχαϊκή

Ξανά στις… επάλξεις η Σούπερ Λιγκ 2 από την ερχόμενη Παρασκευή (10/3). Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Β΄, θα επιστρέψει και αυτός στην αγωνιστική δράση και θα δώσει επίσημο αγώνα ξανά μετά από τις 24 Ιανουαρίου και το 4-0 με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο Ρέντη. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που είχε σταματήσει και συγκεκριμένα τον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στην Πάτρα. Ένα ματς που προγραμματίστηκε για το Σάββατο, 11 Μαρτίου και στις 14:45. Πάντως, τηλεοπτική μετάδοση δεν θα έχει, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Σημειώνεται πως το προηγούμενο διάστημα, ο Ολυμπιακός Β΄ είχε δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Καλαμάτα και ο Γιάννης Οκκάς είχε «μοιράσει» χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, στο 1-1 με την «Μαύρη Θύελλα» στο Ρέντη, αλλά και στο 0-0 εκτός έδρας. Άλλωστε, η ομάδα του Πειραιά γνωρίζει πολύ καλά την Παναχαϊκή, αφού στο φινάλε Οκτωβρίου, οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό ματς στο γήπεδο της και είχε ολοκληρωθεί με 1-1.

Πάντως, ο Ολυμπιακός και οι «ροσονέρι» της Πάτρας, είχαν παίξει φιλικό ματς και στο Ρέντη τον Σεπτέμβριο και τότε οι Πειραιώτες είχαν… διαλύσει την επόμενη αντίπαλο τους, με το επιβλητικό 6-0. Βέβαια, άλλο τα παιχνίδια προετοιμασίας του καλοκαιριού και άλλο τα επίσημα, καθώς οι Αχαιοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και το έργο του Ολυμπιακού Β΄, μόνο εύκολο δε θα είναι σε μια απαιτητική έδρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ