ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τώρα, είναι η ευκαιρία να τους τρομάξει πιο πολύ...

Τώρα, είναι η ευκαιρία να τους τρομάξει πιο πολύ...

Μία μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δύναμή τους στην «εξυγίανση» και πως μπορούν να νικήσουν κάθε αντίπαλο, πέρα από αντιπάλους όπως ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός, που έφυγαν από τον Ναό με «εξάρα» στην πλάτη... Ο Θρύλος πρέπει να δείξει ότι έχει το πάνω χέρι, παρότι τα αγαπημένα... παιδιά της «εξυγίανσης» σπρώχνονται και ευνοούνται από το «σύστημα» σε κάθε παιχνίδι.

Τώρα, είναι η ώρα ώστε ο Ολυμπιακός να τους... κόψει τον αέρα και να τους κάνει να τον φοβηθούν πιο πολύ, ενόψει των πλέι οφ. Και αναφερόμαστε φυσικά στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να είναι έτοιμοι και να... μασάνε σίδερα, για να σκορπίσουν ακόμη περισσότερο τρόμο στην «εξυγίανση», η οποία παλεύει να θέσει εκτός στόχων τον Ολυμπιακό... Κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει...

Ο Θρύλος έχει έναν «τελικό» την προσεχή Κυριακή και πρέπει να κερδίσει. Πρέπει να δείξει στην... διαφορετική ΑΕΚ πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, όπως αρκετοί νομίζουν, και να την ρίξει στο... καναβάτσο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ