ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «μαγείρεμα» των Μπένετ, Μάνταλου με Διαμαντόπουλο για το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Το «μαγείρεμα» των Μπένετ, Μάνταλου με Διαμαντόπουλο για το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Μόλις δύο αγωνιστικές θέλουμε για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League και η ΑΕΚ από τη στιγμή που βλέπει πως είναι πετυχημένη η συνταγή των Στιβ Μπένετ, Σταύρου Μάνταλου δεν την αλλάζει.

Έτσι και τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας και τα πλέι οφ να ακολουθούν, συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο, με τους Μπένετ και Μάνταλο να βγαίνουν μπροστά για την ΑΕΚ, μη γίνει και καμία... στραβή εδώ που έχει φτάσει η ομάδα τους.

Για αυτό και ο ορισμός του Διαμαντόπουλου στον αγώνα με τον ΟΦΗ, εκτός έδρας, το «εργαλείο» της ΑΕΚ που όποτε ζορίζουν τα πράγματα ορίζεται στα ματς που θέλουν για να φέρνει εις πέρας την αποστολή του. Έναν διαιτητή ο οποίος είχε μπει στο «ψυγείο» για περίπου ενάμιση μήνα μετά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, όμως τώρα ξαφνικά βγαίνει από την... τιμωρία του και που ορίζεται ως δια μαγείας; Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ...

Φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που συμβαίνει, οι ορισμοί στη Super League, αλλά και στη Super League 2 είναι από την αρχή των πρωταθλημάτων κάτι για το οποίο «φωνάζουν» αρκετές ομάδες. Όμως από τη στιγμή που τα πράγματα πηγαίνουν έτσι όπως θέλουν οι Μπένετ, Μάνταλος, κανένα αυτί δεν ιδρώνει και όλα είναι καλά για αυτούς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ