ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χαμόγελα για τα άκρα της άμυνας!

Χαμόγελα για τα άκρα της άμυνας!

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που τα πήγαν εξαιρετικά, κυρίως στο ανασταλτικό σκέλος, αλλά έδωσαν και μπόλικες επιθετικές βοήθειες στο «αιώνιο» ντέρμπι, ήταν οι δύο ακραίοι μπακ της ομάδας του Πειραιά, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι.

Ο Μολδαβός, τα πήγε πολύ καλά στο μαρκάρισμα του Παλάσιος, ο οποίος του «ξέφυγε» σε μια μόλις περίπτωση και επιθετικά έδωσε «πνοή» σε κάποιες περιπτώσεις. Παράλληλα, έδειξε φρεσκάδα και «άλλος» παίκτης, μετά από τις «ανάσες» που του έδωσε ο Ραμόν, παίζοντας για δύο σερί ματς πρωταθλήματος.

Επιπροσθέτως, για ακόμα ένα 90λεπτο, εντυπωσίασε από την δεξιά πλευρά και ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος άσος είναι σταθερά στους διακριθέντες της ομάδας του Πειραιά και το ίδιο συνέβη και με τους «πράσινους», καθώς ανασταλτικά δεν είχε θέματα με τον Μαντσίνι, ενώ επιθετικά πήρε πολλές προσπάθειες και δείχνε ικανός ακόμα και να σκοράρει. Να σημειωθεί πως κόντρα στην ΑΕΚ, τα άκρα της άμυνας, αναμένεται να έχουν… βραζιλιάνικο χρώμα, αφού ο Ροντινέι πάει για βασικός στη δεξιά πλευρά και ο Ραμόν για «ενδεκαδάτος» αριστερά.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ