ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Πασχαλάκης των ντέρμπι!

Ο Πασχαλάκης των ντέρμπι!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δε δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση στο ντέρμπι του Σαββάτου, με το «μηδέν» πίσω να έρχεται με… σχετική άνεση. Γιατί και οι μια, δυο περιπτώσεις που απείλησαν οι «πράσινοι» δεν βρήκαν εστία, αφού κατέληξαν άουτ.

Ο διεθνής γκολκίπερ, συνεχίζει να βγάζει μεγάλη ασφάλεια ανασταλτικά και είναι αξιοσημείωτο πως στα τέσσερα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί, χρειάστηκε μόλις μια φορά να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Και αυτή από το πέναλτι του Σπόραρ στην Λεωφόρο, στον πρώτο γύρο! Αναλυτικότερα, δε δέχτηκε γκολ ούτε στο πρόσφατο ματς με τους «πράσινους», αλλά ούτε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Φάληρο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου επέστρεψε ως… αντίπαλος.

Ο Μίτσελ έχει την τύχη να διαθέτει έναν σπουδαίο τερματοφύλακα στο ρόστερ του, αλλά και τον Κωνταντίνο Τζολάκη που θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού με την ΑΕΚ στη ρεβάνς κυπέλλου και μοιάζει το μεγάλο φαβορί. Φυσικά, τα παραπάνω νούμερα του Πασχαλάκη είναι ευχάριστα μηνύματα για τα play off, όπου είναι γεμάτα ντέρμπι, απέναντι στις ομάδες που δεν του έβαλαν γκολ!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ