ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν αναμονή για τον Χάμες

Εν αναμονή για τον Χάμες

Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας (1/3).

Το έργο του Θρύλου μόνο εύκολο δεν είναι μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, όμως οι Πειραιώτες δείχνουν να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο αγωνιστικά και να... διψούν και για τους δύο εγχώριους τίτλους.

Μάλιστα, ο Μίτσελ περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Χάμες, ο οποίος θα υποβληθεί σε τεστ στην προπόνηση την Καθαρά Δευτέρα (27/2), καθώς οι Πειραιώτες την Κυριακή (26/2) είχαν ρεπό.

Ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει μαζί του και τον Κολομβιανό σούπερ σταρ στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο την Τετάρτη (1/3).

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αποδειχθεί καταλυτικός για παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η κλάση του είναι τέτοια που κάνει τη διαφορά για τον Θρύλο, συμπαρασύροντας και τους συμπαίκτες του.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται τον Χάμες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος προκειμένου να πετύχει τους στόχους τους, όπως και στον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Αν ο Χάμες είναι παρών την Τετάρτη, ολόκληρη η ομάδα θα πάρει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την πρόκριση, από την παρουσία του, κάνοντας ξανά το ποδοσφαιρικό κοινό να… παραμιλάει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ