ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλύτερος από πέρσι!

Καλύτερος από πέρσι!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχει ήδη καλύτερα νούμερα από πέρυσι, σε πολλές στατιστικές κατηγορίες. Αναλυτικότερα, οι Πειραιώτες έχουν δοκιμάσει 314 «τελικές» προς την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς πέρυσι στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, έχουν ήδη έξι τελικές παραπάνω. Καθώς πέρυσι ολοκλήρωσαν τη σεζόν με 308 προσπάθειες και τώρα οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις επιδόσεις τους, αφού έχουν μπροστά τους τρεις αναμετρήσεις. Δύο εξ αυτών βέβαια είναι ντέρμπι, όπου και ο δείκτης δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος απέναντι στον Παναθηναϊκό (εντός έδρας) και την ΑΕΚ (εκτός), ενώ ενδιάμεσα υπάρχει το ματς στο Φάληρο με τον Λεβαδειακό.

 Αναφορικά με τη δημιουργία και την ομαδικότητα, ο Ολυμπιακός είναι σαφώς βελτιωμένος σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν 32 ασίστ και είναι η πιο… ομαδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ενώ πέρυσι στο φινάλε της regular season, είχαν δώσει 25! Aν δηλαδή υπολογίσουμε πως από τα 44 γκολ της ομάδας του Μίτσελ, τα 32 έχουν προέλθει από συνεργασίες και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, φτάνουμε σε ένα ποσοστό που «αγγίζει» το 73% (72,73% για την ακρίβεια).

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα γκολ, οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσουν τα περσινά τους επιτεύγματα στο σκοράρισμα. Συνολικά, έχουν σημειώσει όπως προαναφέραμε 44 γκολ, ενώ πέρυσι στην αυλαία της κανονικής διάρκειας είχαν 47!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ