ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς δύο ο Θρύλος στο ντέρμπι «αιωνίων»

Χωρίς δύο ο Θρύλος στο ντέρμπι «αιωνίων»

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου (25/2, 20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι», που γνωρίζουν πολύ καλά την τεράστια σημασία που έχει το μεγάλο ματς με τους «πράσινους», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (24/2), με τον Μίτσελ ωστόσο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο θα κάνει λίγες ώρες πριν από την σέντρα στο Φάληρο. Σε αυτή όμως δεν θα βρίσκονται σίγουρα Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, το «παρών» αναμένεται να δώσουν στην αποστολή οι Χάμες Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Κολομβιανός παικταράς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αυτό θα το κρίνει άλλωστε ο Μίτσελ, λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι. 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ