ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Γκάζια» από Μίτσελ ενόψει ντέρμπι!

«Γκάζια» από Μίτσελ ενόψει ντέρμπι!

Πλησιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Το «κλάσικο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Θρύλος είναι σε ρυθμό ντέρμπι και προετοιμάζεται αναλόγως. Ο Μίτσελ δουλεύει καθημερινά πολλά πράγματα, στις προπονήσεις, για να καταφέρει να παρουσιάσει την ομάδα του όπως την έχει στο μυαλό του, στο ντέρμπι. Και, πάνω από όλα, να το κερδίσει! Απλά τα πράγματα…

Ο Ισπανός τεχνικός όμως, που γνωρίζει καλά από ντέρμπι, θέλησε την Πέμπτη (23/2) να ανεβάσει την ένταση στο Ρέντη. Οι παίκτες προπονήθηκαν στα… κόκκινα, κι αυτό ήταν ένα μήνυμα για το πως πρέπει να λειτουργούν στο εξής και μέχρι το τέλος της περιόδου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει να δώσει πολλά μεγάλα παιχνίδια.

Ο Ίβηρας τεχνικός τόνισε στους παίκτες κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώνουν ούτε λεπτό στην προπόνηση, γιατί τυχόν χαλάρωση βγαίνει και στους αγώνες. Προφανώς, ο Μίτσελ όταν το έλεγε στους ποδοσφαιριστές είχε στο μυαλό του τα νωθρά δεκάλεπτα ή τέταρτα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα των παιχνιδιών, το τελευταίο διάστημα.

Αυτό ήταν ενδεικτικό των προθέσεών του και το τι σημαίνει για τον ίδιο και όλους στους Ολυμπιακό η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ