ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιβεβαίωση ανικανότητας ο ορισμός του Πινέιρο

Επιβεβαίωση ανικανότητας ο ορισμός του Πινέιρο

Άλλη μια επιβεβαίωση ανικανότητας του Μπένετ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ όρισε στο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός , τον Πορτογάλο Πινέιρο, ο οποίος είναι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας της UEFA. Με άλλα λόγια ούτε για ένα κρίσιμο ματς όπως ένας ντέρμπι, που σε μεγάλο βαθμό κρίνεται ένας στόχος, δεν κατάφερε να βρει ρέφερι από το πάνω ράφι της ευρωπαϊκής διαιτησίας.

Σα να μην έφτανε αυτό στο VAR όρισε τον  Πορτογάλο Φάμπιο Μέλο, ο οποίος δεν είναι διεθνής στο χορτάρι. Ο Φάμπιο Μέλο, ο οποίος θα ελέγχει τον συμπατριώτη του Ζοάο Πινέιρο, ανέβηκε το 2021 στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και από τον Ιανουάριο είναι διεθνής μόνο στο VAR. Οι... συστάσεις του δεν είναι και τόσο καλές, καθώς προκαλεί στην Πορτογαλία, με αρκετά λάθη και έντονες διαμαρτυρίες από τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Ομολογία ανικανότητας ο ορισμός διαιτητή, αλλά και VAR στο ντέρμπι! Ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν υπάρχουν πλέον δικαιλογίες… Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ του Μπαλτάκου και του Μπένετ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούν… Ή ότι… δεν θέλουν.

Αφήστε στην άκρη την ανικανότητα του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ορίσει διαιτητή κατηγορίας elite από ένα από τα 6 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (όπως ζήτησε για πολλοστή φορά ο Ολυμπιακός). Εδώ μιλάμε για επικινδυνότητα.

Γιατί μόνο ένας άνθρωπος που είτε είναι ολοκληρωτικά ανίκανος, είτε δεν έχει επίγνωση του που βρίσκεται, είτε ενεργεί με δόλο για να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα, επιλέγει να ορίσει έναν διαιτητή που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα προκαλέσει εκατέρωθεν θύελλα διαμαρτυριών.

Ότι κι αν ισχύει, λοιπόν, είτε η αδυναμία του Μπένετ να φέρει κορυφαίους διαιτητές στη χώρα μας οφείλεται στην ανεπάρκεια ή την ανικανότητά του, είτε ο Άγγλος ενεργεί με δόλο και… κατά παραγγελία των αφεντικών του, από σήμερα άπαντες κατάλαβαν πόσο επικίνδυνος είναι για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ανεξαρτήτως ποιας ομάδας υποστηρίζουν!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ