ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βγαίνει ξανά μπροστά!

Βγαίνει ξανά μπροστά!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς, για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, με τον Παναθηναϊκό. Όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί εκεί και στο Λιμάνι ξέρουν καλά πως με νίκη, όχι απλώς… αγχώνουν όσο δεν πάει τους «απέναντι» που είναι μπροστά τους, αλλά τους κάνουν να… τρέμουν. Και ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, η οποία έρχεται, ο Μίτσελ βλέπει επιστροφές, με την σημαντικότερη, αυτή του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος προφυλάχθηκε και έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τη Λαμία.

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός είναι αναμφίβολα ο μεγάλος σταρ του πρωταθλήματος και σε κάθε ματς δίνει πράγματα στην ομάδα, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο και σιγά-σιγά πλησιάζει στο 100%, αλλά έχει και πιο ψηλά να πάει. Ο ίδιος και τον Ολυμπιακό…

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ δίνει ήδη πολλά στην ομάδα, αλλά παίρνει πολλά και ο ίδιος!  Σε κάθε παιχνίδι του Θρύλου φαίνεται ξεκάθαρα πόσο επιδραστικός είναι κι αυτό φάνηκε και σε όλα τα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, με εξαίρεση  τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ήταν εκτός αποστολής.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ξεπέρασε τα όσα προβλήματα αντιμετώπιζε και ετοιμάζεται να πάρει ξανά τον Ολυμπιακό από το χέρι και να τον οδηγήσει σε νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Μίτσελ τον ετοιμάζει ξανά για τον ρόλο του οργανωτή και δημιουργού, στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Η απόδοση του Χάμες μπορεί να καθορίσει το πως θα εμφανιστεί η ομάδα συνολικά, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Και ο καλός Χαμές μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό… φαρμάκι επιθετικά.

Βγαίνει ξανά μπροστά ο παγκόσμιος Κολομβιανός παικταράς, ο οποίος στο καλό του βράδυ, δεν σταματιέται.

 Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ