ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Βλέπει» ενδεκάδα με Λαμία ο Κανός!

«Βλέπει» ενδεκάδα με Λαμία ο Κανός!

Στο προσεχές ματς με τη Λαμία έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, έχοντας αφήσει πίσω του την «εξάρα» επί του Παναιτωλικού, στο «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (13/2). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να χτίσουν πάνω στο εμφατικό τρίποντο που πήραν κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και να συνεχίσουν με νέα νίκη στο πρωτάθλημα, πριν τα δύο «κολλητά» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα.

Ο Μίτσελ έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/2) απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας και δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού στον Σέρτζι Κανός. Ο Ισπανός κόουτς έμεινε ευχαριστημένος από τα πεπραγμένα του 26χρονου εξτρέμ στο ματς με τον Παναιτωλικό, στο οποίο είχε γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι, αλλά και μία γεμάτη εμφάνιση. Και για αυτό το λόγο, είναι πολύ πιθανό να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να εγκλιματιστεί και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Παράλληλα, ο Μίτσελ είναι πολύ πιθανό να αρχίσει ξανά τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι ανεβασμένος, αλλά και να επιστρατεύσει τον Σαμασέκου, καθώς ο Εμβιλά είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει ποινή καρτών. Ο 59χρονος τεχνικός, όμως θα κληθεί να κάνει αλλαγές και στην άμυνα, καθώς ο Ρέτσος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Ρεάμπτσιουκ είναι και πάλι διαθέσιμος. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μολδαβός μπακ θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, μιας και ο Ραμόν τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ