ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι… αρχιτέκτονες έδειξαν γιατί μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα!

Οι… αρχιτέκτονες έδειξαν γιατί μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα!

Ήταν ένα πανεύκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό. Και μια νίκη με πολλά γκολ που την είχε ανάγκη η ομάδα. Μετά από δύο κακά αποτελέσματα που συνδυάστηκαν με άσχημες εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επέστρεψε με τον πιο δυναμικό τρόπο. Κάπως έτσι υπενθύμισε πως βρίσκεται ενεργά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Αγρινιώτες υπήρξαν πολλοί διακριθέντες. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Με την συνύπαρξη, όμως στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού των Χάμες και Φορτούνη να είναι καταλυτική.

Τα δύο «δεκάρια» του Θρύλου συνεργάστηκαν άψογα είχαν πολύ καλή απόδοση και το σημαντικότερο ήταν παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ είχε δύο γκολ και ασίστ και ο Έλληνας άσος μέσος ασίστ. Έδειξαν πάντως πως μπορούν να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα, κάνοντας τη διαφορά.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και οι δύο είναι ένας φανταστικοί, πολύτιμοι και καταλυτικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα. Οι πάσες τους είναι με ακρίβεια, οι κάθετες-ξυράφι, οι αλλαγές στο παιχνίδι έξοχες, παράγουν συνεργασίες και φάσεις, έχουν ποδοσφαιρική ευφυία και τεχνική άλλης κλάσης!

Για τον Ολυμπιακό είναι ευλογία να διαθέτει τόσους πολλούς προικισμένους παίκτες στο ρόστερ του. Οι συγκεκριμένοι δύο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν βασικές επιλογές και να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και όχι μόνο.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ