ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βραδιά αντίδρασης για τον Θρύλο!

Βραδιά αντίδρασης για τον Θρύλο!

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό το να πάρει απόψε το τρίποντο. Απέναντι στον Παναιτωλικό. Μια ομάδα την οποία ο Θρύλος, την έχει αντιμετωπίσει και δυσκολεύεται αρκετά ειδικά εντός έδρας και θέλει να διεκδικήσει αυτό το οποίο θέλε, να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει σε τροχιά τίτλου. Απόψε το ματς είναι… αδιέξοδο. Αν ο Ολυμπιακός δεν το κερδίσει, θα χάσει ακόμα μεγαλύτερο έδαφος. Και δεν πρέπει αυτό να συμβεί επ’ ουδενί.

Απόψε είναι μια βραδιά αντίδρασης. Η σημασία του ματς είναι τεράστια. Το γνωρίζουν άπαντες, στο λιμάνι. Όπως μεγάλη σημασία έχει και το να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός όπως πρέπει, στο γήπεδο. Να «ταρακουνήσει» και τους συνδιεκδικητές του! Να αντιληφθούν και εκείνοι πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ και επανήλθε. Έτοιμος να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στον όμιλο. Να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει.

Απόψε είναι βραδιά κατά την οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει ότι έχει σφυγμό στο πρωτάθλημα, μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Πέμπτης! Να δείξει ότι είναι έτοιμος για να αρχίσει την ολική του αντεπίθεση. Να δείξει ότι μπορεί ακόμη να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ