ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στις δύσκολες στιγμές «μιλάει» η ψυχή!

Στις δύσκολες στιγμές «μιλάει» η ψυχή!

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αυτονόητο είναι αυτό, έτσι! Ειδικά από την στιγμή που το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν αρκετά κακό.  Ναι, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να πατάει καλά και καλείται να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Προφανώς και έχει δρόμο μπροστά να βελτιωθεί και να δείξει καλύτερη εικόνα, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που μετράει περισσότερο είναι να έρθει η νίκη.

Ανεξάρτητα με το πώς θα γίνει αυτό, αν θα παίξει καλά ή όχι, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει το «επικίνδυνο» εντός έδρας ματς, με τον Παναιτωλικό. Και θα τον βοηθήσει και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Γιατί, αυτό που περνάει φέτος ο Ολυμπιακός, με το να ζορίζεται τόσο πολύ να κερδίσει, είναι κάτι πρωτοφανές, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Και δεν διαχειρίζεται εύκολα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λοιπόν, είναι που  «μιλάει» η ψυχή. Και αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους οι ποδοσφαιριστές. Καλούνται να τα δώσουν όλα. Να βγουν από το γήπεδο και να ξέρουν ότι έχουν δώσει τα πάντα...

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ