ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μακριά από τον καλό του εαυτό...

Μακριά από τον καλό του εαυτό...

Έχει πάρει τη φανέλα στο… σπίτι του, επάξια, από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό. Η πραγματικότητα λέει ότι μπήκε δυνατά, εντυπωσίασε με το «καλημέρα» με τις εμφανίσεις του και έφερε νωρίς-νωρίς τα… γνωστά δημοσιεύματα με προτάσεις από το εξωτερικό.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει το ελκυστικό πακέτο. Κάνει τα  πάντα και συμφέρει, βρισκόμενος σε ιδανική ηλικία και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και όλοι έχουν διαπιστώσει πως έχει μια πτώση στην απόδοσή του.

Ο Νοτιοκορεάτης στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχει ούτε τη γνωστή του «σπιρτάδα» στο κέντρο, δημιουργικά, ενώ και ανασταλτικά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Και αυτό φαιίνονται στο γεγονός, ότι οι αντίπαλοι στα τελευταία παιχνίδια απειλούσαν αρκετά συχνά στην αντεπίθεση και ο Ολυμπιακός δεν ήταν αρκετά «σφιχτός» στο κέντρο, για να σταματήσει αυτές τις αντεπιθέσεις.

Ελπίζουμε να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ του σύντομα. Είναι κομβικός παίκτης για τον άξονα του Ολυμπιακού και για όλο το παιχνίδι, ο Ίνμπομ. Και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, από πλευράς Μίτσελ, ως προς τη διαχείριση την οποία κάνει στον Νοτιοκορεάτη, ώστε να μην βρεθεί εκείνος χωρίς δυνάμεις, στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

 Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ