ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπουτούτσι: «Τίτλους με τον Ολυμπιακό, μου είπε τα καλύτερα ο Χασάν» (video)

Μπουτούτσι: «Τίτλους με τον Ολυμπιακό, μου είπε τα καλύτερα ο Χασάν» (video)

Ο Ζούμερ Μπουτούτσι είναι εδώ! Είναι εδώ, λοιπόν, το νέο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού! Ένας εξτρέμ, ο οποίος ήρθε για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Θρύλου και να μπαίνει σε δράση!

Μάλιστα, μετά το εντυπωσιακό βίντεο-παρουσίασης του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κοσοβάρος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, φορώντας τα «ερυθρόλευκα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω καταπληκτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος  με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους. Επομένως, νιώθω υπέροχα.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν ότι ήταν κάτι που το ήθελα. Πρόκειται για  ομάδα που πετυχαίνει πολλές νίκες και πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο. Έτσι, ήθελα να έρθω όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Έιμαι εξτρέμ. Μου αρέσει το ένας εναντίον ενός. Μου αρέσει να δίνω ασίστ και να σκοράρω. Ελπίζω να το καταφέρω και εδώ.

Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του εξτρέμ. Νιώθω ότι εκεί μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Μίλησα αρκετά με τον Αχμέντ Χασάν. Είναι γνωστός εδώ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο. Με ξέρει ως παίκτη γιατί παίζαμε μαζί στην Κόνιασπορ. Μου είπε ότι θα μου ταίριαζε ο Ολυμπιακός. Είναι καλό παιδί, τον εμπιστεύομαι.

Τον όνειρο μου που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό, είναι να κερδίσω το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης, να τα πάμε καλά στην Ευρώπη».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ