ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μυαλό στον ΟΦΗ και το «φρεσκάρισμα» του Μίτσελ

Το μυαλό στον ΟΦΗ και το «φρεσκάρισμα» του Μίτσελ

Ροτέισον αλλά με… μέτρο, μερικό αναγκαστικό λόγω τραυματισμών και μερικό κατ’ επιλογή, έκανε ο Μίτσελ στην προημιτελική ρεβάνς κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ροτέισον αλλά με μέτρο ετοιμάζεται να κάνει και τώρα ο Ισπανός τεχνικός εν όψει του κυριακάτικου ματς (29/1, 16:00) με τον ΟΦΗ στο Γ.Καραϊσκάκης για τη 20η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ινμπόμ πήρε ανάσες στο ματς κυπέλλου και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα γιατί παίζει διαρκώς. Φανέλα βασικού θα πάρει, επίσης, ο Χάμες, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Ο Σισέ, από τη μεριά του, θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ντόι, ενώ, στο τέρμα αναμένεται να επιστρέψει ο Πασχαλάκης.

Ακόμα, ο Μίτσελ, σκέφτεται να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού τον Ντιαντιέ Σαμασέκου και να τον κάνει δίδυμο με τον Ινμπόμ δίνοντας… ρεπό στον Εμβιλά.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ο Ρέαμπτσιουκ δεν νιώσει πάλι ενοχλήσεις στο ισχίο, θα αγωνιστεί εναντίον του ΟΦΗ, εκτός κι αν ο έμπειρος τεχνικός προκρίνει τη λύση του Ραμόν.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Άρη παίζοντας εννέα λεπτά ως αλλαγή προς το τέλος του ματς, ανυπομονεί για την πρώτη του παρουσία στο Ναό.

Τέλος, στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει, εκτός απροόπτου, και ο Κώστας Φορτούνης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ