ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου στη ημιτελικά του Κυπέλλου (video)

Το MEGA για τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου στη ημιτελικά του Κυπέλλου (video)

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 1 - 0 από την έδρα του Άρη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, που επικράτησε 3 - 1 του Πανσερραϊκού.

Η αναμέτρηση στο 82’, Άρης – Ολυμπιακός 0 – 0 και οι Θεσσαλονικείς κερδίζουν πέναλτι από μαρκάρισμα του Ντόι στον Γκρέι. Ο στόπερ των Πειραιωτών αποβάλεται και ο φορ του Άρη παίρνει φόρα για την εκτέλεση.

Σουτάρει δυνατά, αλλά ο Τζολάκης του λέει όχι. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κρατά ανέπαφη την εστία του και ολοκληρώνει έτσι μία εκπληκτική εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα παιχνίδι που δε θα έπρεπε να αρχίσει ποτέ, πριν κατέβει εμετικό πανό από την εξέδρα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαμασέκου βρίσκει τον Ελ Αραμπί στην πλάτη της άμυνας του Άρη και ο Μαροκινός με υποδειγματικό πλασέ χαρίζει και τη νίκη στον Ολυμπιακό, μαζί με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Εκεί οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ που με δύο γκολ από τον Πέτρο Μάνταλο, ένα στο 21’Και ένα στο 51′.

Αλλά και άλλο ένα τέρμα από τον 22χρονο Μαχαίρα, πήρε τη νίκη με 3 – 1 επί του Πανσερραϊκού και κλείδωσε και τυπικά την παρουσία της στους «4». Για την ομάδα των Σερρών είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Καραντώνης.

Ύψιστη τιμή για την Ελλάδα συνιστά η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, που ανέθεσε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη διεξαγωγή του UEFA Super Cup του 2023. Στις 16 Αυγούστου η κάτοχος του Champions League κοντράρεται στο Φάληρο με την κάτοχο του Europa League, σε ένα ματς, την μετάδοση του οποίου θα αναλάβει το MEGA.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ