ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτος του Θρύλου, τρίτος στην Κορέα!

Πρώτος του Θρύλου, τρίτος στην Κορέα!

Ασταμάτητα παίζει τη φετινή σεζόν, ο Χουάνγκ Ίνπομ. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ, μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με κάποιους μικροτραυματισμούς που τον άφησαν εκτός σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά πλέον αγωνίζεται… σερί με τα «ερυθρόλευκα». Και όλα αυτά, έχοντας παίξει βασικός και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει η Εθνική του ομάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και στα οποία έγινε αλλαγή μόλις σε ένα!

 Αυτή τη στιγμή, ο διεθνής μέσος, διανύει μια από τις πιο «γεμάτες» σεζόν της καριέρας του, έχοντας ήδη ιδρώσει τη φανέλα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, σε 2355 αγωνιστικά λεπτά! Και έχοντας 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και επτά ακόμα με τη χώρα του. Παράλληλα, συγκαταλέγεται μεταξύ και των τριών παικτών στην ασιατική χώρα με τις περισσότερες εμφανίσεις αφού πάνω από τις 29 του ίδιου, συναντάμε μόνο τον Χονγκ με 33 ματς (όλα σε συλλόγους, έχοντας παίξει σε δύο ομάδες Λασκ και Γάνδη), ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Σον. Το «αστέρι» της Τότεναμ, έχει παίξει σε 31 αγώνες με Τότεναμ και Εθνική και έχει ένα… μικρό προβάδισμα έναντι του χαφ του θρύλου, ο οποίος έχει τις ίδιες συμμετοχές με τον Κιμ της Νάπολι!

Αξίζει να σταθούμε στα 1489 λεπτά που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Χουάνγκ στην Σούπερ Λιγκ. Είναι με αυτό τον τρόπο, ο ποδοσφαιριστής που έχει χρησιμοποιηθεί πιο πολλούς από όλους στον Ολυμπιακό, ξεπερνώντας τους «βιονικούς» Εμβιλά, Όλεγκ!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ