ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα!

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα!

Έναν… άλλο Ολυμπιακό βλέπουν στο δεύτερο «μισό» της σεζόν, οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μάλιστα, το πόσο «ανεβασμένοι» είναι οι Πειραιώτες, φαίνεται και από το γεγονός πως είναι η πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα, στα πρωταθλήματα του κόσμου, σύμφωνα με την απόδοση που έχουν στους τελευταίους δέκα αγώνες του «μαραθωνίου».

Αναλυτικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικρατήσει σε επτά αγώνες, έχουν παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες και παραμένουν αήττητοι, με 24 βαθμούς στο… σακούλι τους και +17 στη διαφορά τερμάτων, σκοράροντας 20 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις τρία!

  Για την απόδοση τους αυτή, είναι στην 58η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, «παρέα» με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναφορικά με την επόμενη ελληνική ομάδα που βλέπουμε, είναι η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα βαθμό λιγότερο από τον Ολυμπιακό, με 23 συνολικά στο… σακούλι τους, αφού γνώρισαν μια ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει απολογισμό 7-2-1, με +17 (επίσης) στη διαφορά τερμάτων, αφού έχει σκοράρει 21 γκολ και έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της σε τέσσερις περιπτώσεις.

Στον πίνακα των 100 πιο φορμαρισμένων ομάδων, η «Ένωση» είναι 80η, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, δεν έχουν μπει στη συγκεκριμένη λίστα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ