ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κορυφαίος γκολκίπερ του πρωταθλήματος!

Κορυφαίος γκολκίπερ του πρωταθλήματος!

Το όνομα του άκουσε από την εξέδρα -για πρώτη φορά- ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στην επικράτηση με 1-0 επί του Άρη, την προηγούμενη αγωνιστική! Kαι αυτό «λέει» πολλά για την προσφορά του 33χρονου άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας, με το «καλημέρα»!

Το πόσο εντυπωσιακός είναι ωστόσο ο «Μέγας Αλέξανδρος» του θρύλου ως τώρα στην Σούπερ Λιγκ, φαίνεται και από το γεγονός πως έχει το καλύτερο ποσοστό σε «clean sheets» στο πρωτάθλημα! Aναλυτικότερα, με 8 «λευκές» εστίες σε 10 ματς (σ.σ έχει δεχτεί γκολ μόνο στο 1-1 της Λεωφόρου από πέναλτι και στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ο Πασχαλάκης έχει 80% επιτυχίας και είναι το νούμερο «ένα» της Σούπερ Λιγκ. Ακολουθεί ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ, με 75% αποτελεσματικότητα, έχοντας κρατήσει το «μηδέν» σε 9 περιπτώσεις, σε σύνολο 12 παιχνιδιών.

Αναφορικά με την τρίτη θέση, «συναντάμε» τον «πράσινο» Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με 61,1% επιτυχία, έχοντας έντεκα «clean sheets» σε 18 παιχνίδια. Τέταρτος είναι ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ, με 10 στις 18 «λευκές εστίες», με 55,6% επιτυχία και την πρώτη πεντάδα «κλειδώνει» ο Νίκος Παπαδόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, με 50% ευστοχία και 8 στα 16 ματς με «μηδέν» παθητικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ