ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλο το βάρος στον Λάτο

Όλο το βάρος στον Λάτο

Την ενίσχυσή του στη θέση του αριστερού μπακ θέλει να ολοκληρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται ο Ολυμπιακός. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Γκάμπριελ Σουάζο, όμως τα δεδομένα άλλαξαν, λόγω της στάσης του Χιλιάνου άσου και του δικηγόρου του, οι οποίοι προσπαθούν διαρκώς να βάλουν νέα δεδομένα στη συμφωνία. Κάτι το οποίο έκανε τους «ερυθρόλευκους» να βάλουν στον... πάγο τις διαπραγματεύσεις, καθώς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά τα οποία δεδομένα, όταν μια διαπραγμάτευση έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και ο παίκτης έχει συμφωνήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία, τόσο η Μπεσίκτας, όσο και η Φενέρμπαχτσε τάζουν πολλά χρήματα στον Σουάζο και το γεγονός αυτό ίσως να οδήγησε την πλευρά του Χιλιάνου οπισθοφύλακα να βάλει νέα δεδομένα στη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Πράγμα το οποίο δεν θα γίνει αποδεκτό, με την ομάδα του Πειραιά να ρίχνει πλέον όλο το βάρος στην απόκτηση του Τόνι Λάτο από τη Βαλένθια. Ο Ισπανός αριστερός μπακ παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, μιας και είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο θέλει και προτιμά ο Μίτσελ.

Ο Λάτο, που είναι θετικός στο να πιάσει λιμάνι, φέρεται να έχει μιλήσει με τον Ισπανό κόουτς του Θρύλου και να έχει ζητήσει από τον Τζενάρο Γκατούζο να αποχωρήσει από τη Βαλένθια. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Ιταλός προπονητής των «νυχτερίδων»... μπλοκάρει την μεταγραφή και θέλει τον 25χρονο άσο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως και να ΄χει, ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο το θέμα του αριστερού μπακ, καθώς θέλει να έχει φέρει τον «εκλεκτό» στο λιμάνι, μέσα στις επόμενες ημέρες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ