ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απαραίτητες οι ανάσες

Απαραίτητες οι ανάσες

Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο ποδοσφαίρου, έχει στραμμένο το βλέμμα του στη ρεβάνς του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η οποία μπορεί να σημάνει την πρόκρισή του στους «8», έχοντας εξασφαλίσει σοβαρό πλεονέκτημα, από το 4-1 του πρώτου ματς. Το βράδυ της Τετάρτης (21:00) το ματς στο Περιστέρι και ο Θρύλος πηγαίνει να «σφραγίσει» και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Και ο Μίτσελ όπως είναι λογικό, δίνει ανάσες. Ανάσες γιατί τα παιχνίδια… μαζεύονται και η ομάδα οφείλει να είναι φρέσκια για τη συνέχεια. Αναμένεται να κάνει rotation, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, υπό την έννοια πως στην αποστολή βρίσκονται αρκετοί από αυτούς, άλλο από το ότι ενδεχομένως να μην παίξουν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνης, Χάμες, είναι μεταξύ των παικτών που δεν θα παίξουν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δώσει ρυθμό στον Βαλμπουενά και στον Βρουσάι, οι οποίοι επανέρχονται από τραυματισμό.

Όπως και να ‘χει, ο Μίτσελ έχει πάρει στην αποστολή και αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, οπότε αναμένεται έτσι κι αλλιώς να μη χρησιμοποιήσει πολλούς βασικούς, καθώς η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της ενεργούς και ο Ισπανός τεχνικός, ξέρει ότι πρέπει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, όσο μπορεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ