ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να «χτίσει» την αντεπίθεση του πάνω στον «Φόρτου»!

Να «χτίσει» την αντεπίθεση του πάνω στον «Φόρτου»!

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που καλούνταν να λύσει ο Μίτσελ στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ ήταν η δυσκολία που είχε ο Ολυμπιακός στο γκολ. Φαίνεται, πως το έχει καταφέρει εν μέρει, με την βοήθεια του Κώστα Φορτούνη,  ο οποίος έκανε την διαφορά και έχει βοηθήσει στην βελτίωση του Θρύλου στο επιθετικό κομμάτι.

Αν σκεφθεί κανείς ότι από τα 11 γκολ του ολυμπιακού σε αυτά τα τρία παιχνίδια (4-1 με Ατρόμητο, 2-2 με ΠΑΣ και 5-0 με Αστέρα), ο ίδιος έχει συμμετοχή σε τέσσερα, αφού έχει βάλει τα δύο στους «Ζωσιαμάδες», έχει φτιάξει το γκολ του Μπιέλ με τον Αστέρα κι από δικό του σουτ προήλθε και το γκολ του Ελ Αράμπι με τον Ατρόμητο.

Όλη η ομάδα, λοιπόν, εμφανίζεται και πιο επιθετική, αλλά και πιο αποτελεσματική, με το τελευταίο να  έχει να κάνει με τις πολλές ευκαιρίες που χάνονταν σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ο «Φόρτου» και στα τρία παιχνίδια των Πειραιωτών μετά την διακοπή του Μουντιάλ, έχει δημιούργησει «μπελάδες» στις αντίπαλες άμυνες,  με τις «μαγικές» κάθετες του μπαλιές, και γενικότερα με τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Αδιαμφισβήτητα, ο Φορτούνης είναι σαν μία νέα «μεταγραφή» για τον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του από τα φιλικά στην Ισπανία έδειξαν πως έχει επιστρέψει για τα καλά και ο Θρύλος οφείλει να «χτίσει» πάνω του στην προσπάθεια της επιστροφής στην κορυφή.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ