ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίρνει και πάλι φανέλα βασικού ο «Φόρτου»!

Παίρνει και πάλι φανέλα βασικού ο «Φόρτου»!

Απόλυτα έτοιμος για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ολυμπιακός, που δούλεψε σκληρά και πήρε καλά το μάθημά του, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να νικήσουν τους Αρκάδες και να αποχαιρετήσουν με τρίποντο το 2022. Οφείλουν να κάνουν το παιχνίδι τους, να «καθαρίσουν» το ματς και να μην χαλαρώσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του στο 100% σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα του Θρύλου. Ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μασούρα, ο οποίος είναι ένας κανονικός εξτρέμ, κάτι το οποίο σημαίνει πως πιθανότατα θα αφήσει εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη. Βέβαια, ο «Φόρτου» μοιάζει απίθανο να μείνει στον πάγκο, ειδικά μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε και τα δύο γκολ που έβαλε στα Ιωάννινα.

Όπως και να ‘χει, πι δοκιμές του 59χρονου προπονητή του Ολυμπιακού ήταν πολλές και εμείς θα σας τις αναλύσουμε. Αρχικά, η πιθανή χρησιμοποίηση του Μασούρα ίσως αφήσει εκτός τον Χάμες ή τον Μπιέλ. Εφόσον, ο Χάμες παραμείνει στην ενδεκάδα, τότε ο Φορτούνης θα μετακινηθεί στα άκρα. Αν μείνει στο αρχικό σχήμα ο Μπιέλ και ο Κολομβιανός παικταράς κάτσει στον πάγκο, τότε ο Φορτούνης θα παίξει στον άξονα και τη φυσική του θέση.

Ο Μίτσελ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μπιέλ ακόμη και στην κορυφή, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους τρεις «καθαρούς» επιθετικούς που έχει συμπεριλάβει στην αποστολή. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα δούμε Χάμες, Φορτούνη και έναν ακόμη εξτρέμ πίσω από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Είναι πιο πιθανό να είναι ο Μασούρας, παρά ο Γκάρι. Ωστόσο, το σενάριο αυτό δύσκολα θα πάρει «σάρκα και οστά»...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ