ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ιδανικό «έξι στα έξι» που τον ξαναβάζει στην κούρσα του τίτλου!

Το ιδανικό «έξι στα έξι» που τον ξαναβάζει στην κούρσα του τίτλου!

Ο Ολυμπιακός μετά τα Χριστούγεννα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την 15η αγωνιστική της Super League, σε μια αναμέτρηση must win.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την απώλεια δυο βαθμών στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ, θέλουν πάση θυσία τρίποντο για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος  και να φτιαχτεί η  ψυχολογία και το καλό κλίμα της ομάδας. Αυτό θα γίνει μέσα από νίκες. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, που έχει μάθει να κερδίζει το 80% των παιχνιδιών που δίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ένα μεγάλο στόχο έχει ο Μίτσελ, πριν ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά και κανένα ματς δεν είναι εύκολο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μια εξάδα αγώνων, όπου στόχος τους είναι μόνο νίκες. Με «6 στα 6» ο Μίτσελ πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, να μπει στη διαδικασία να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των αντιπάλων του.

Αν δει κανείς το πρόγραμμα, δεν είναι παράλογο. Αρκεί βέβαια οι παίκτες του Ολυμπιακού να παρουσιαστούν πιο αποφασιστικοί και πιο ουσιαστικοί. Φυσικά, αν τα καταφέρουν, θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν το στόχο τους. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα πλέι οφ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να μπουν και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Οπότε στο «χέρι» τους είναι να αποδείξουν αν θα έχουν λόγο στην υπόθεση τίτλος για την φετινή σεζόν.

Αγωνιστική Ημερομηνία Ματς

15η 28/12 Ολυμπιακός– Αστέρας Τρίπολης

16η 3/1 Ιωνικός-Ολυμπιακός

17η 8/1 Βόλος-Ολυμπιακός

18η 15/1 Ολυμπιακός-Άρης

19η 22/1 Ατρόμητος-Ολυμπιακός

20η 29/1 Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ