ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βρίσκει τη λύση στο γκολ

Βρίσκει τη λύση στο γκολ

Μεγάλο ήταν το πρόβλημα του Ολυμπιακού Β΄ στο ξεκίνημα της σεζόν, σε ό,τι αφορά το κομμάτι του γκολ. Οι Πειραιώτες, στα πρώτα ματς της σεζόν είχαν πετύχει μόλις ένα τέρμα (αυτό με τον Κατσουλίδη στην Επισκοπή) και αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο σκοράρισμα ακόμα και από το σημείο του πέναλτι, όπου είχαν αστοχήσει σε δύο περιπτώσεις.

 Ωστόσο, σιγά, σιγά οι Πειραιώτες αρχίζουν να σημαδεύουν την αντίπαλη εστία και έφτασαν τα πέντε γκολ στο «ενεργητικό» τους, μετά και από τον αγώνα με την Προοδευτική. Αναλυτικότερα, τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ έχει ο Ολυμπιακός Β΄ πλέον, αφού πριν τον Χρυσόπουλο είχαν σκοράρει οι Κατσουλίδης, Μπα και Κωστή. Ο Κύπριος χαφ βέβαια σκόραρε και με την Καλλιθέα, αλλά το ματς αυτό δεν ολοκληρώθηκε και ουσιαστικά έχει πετύχει δύο γκολ.

 Να σημειωθεί πως τους οκτώ βαθμούς έφτασε ο Ολυμπιακός Β΄ μετά από οκτώ αγώνες και έχοντας σαν… αστερίσκο, τον αγώνα με την Καλλιθέα. Mε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Κορυδαλλού, οι Πειραιώτες προσπέρασαν τη χθεσινή τους αντίπαλο που είχε έξι βαθμούς και «έπιασαν» στη 10η θέση την ΑΕΚ Β΄, η οποία ηττήθηκε από την Κηφισιά (0-1).

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ