ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα λόγια να γίνουν πράξεις…

Τα λόγια να γίνουν πράξεις…

Αρκετά δείχνει να απέχει ο Ολυμπιακός από το επίπεδο που θέλει να βρίσκεται και από αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Η εικόνα της ομάδας και με τoν ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και όλοι ξέρουν πως χρειάζεται βελτίωση. Δουλειά και βελτίωση. Δουλειά και βελτίωση, βλέποντα να στενεύουν τα περιθώρια σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση ενός πλασαρίσματος κοντά στην κορυφή, για να μπορέσει να χτυπήσει κάτι περισσότερο, στην υπόθεση τίτλος.

Στο Ρέντη, στον απόηχο του αγώνα με τον ΠΑΣ, έγινε συζήτηση. Δεν γινόταν διαφορετικά, ούτε μπορούσαν οι άνθρωποι της ομάδας να αφήσουν τους παίκτες να σκέφτονται τα… Χριστούγεννα. Από τον Μίτσελ μέχρι τους παίκτες, είναι διάχυτη η αίσθηση ότι όλες οι πλευρές, εντός της ομάδας, κοιτούν κατάματα τα λάθη τα οποία έχουν γίνει, στα ματς τα οποία ο Ολυμπιακός δεν πήρε.

Φυσικά αυτό το κλίμα που επικρατεί, μεταδίδεται και στον κόσμο, ο οποίος σε πρώτη φάση βλέπει την ομάδα να είναι προσγειωμένη και να αναγνωρίζει τι δεν έχει πάει καλά έως τώρα.

Είναι καλύτερος όλων, αλλά οφείλει να το δείξει και να το πιστέψει. Όχι στα λόγια. Δεν χρειάζονται τέτοια. Και ο κόσμος θέλει να δει πράξεις. Βελτίωση. Απαντήσεις. Στο γήπεδο. Εκεί που πραγματικά μετράει. Ας γίνει αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη με το ματς κόντρα στον Ναό… Για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες αλλά και για να έρθει η απαραίτητη ηρεμία. Σημαντικό και αυτό, έτσι!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ