ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπρόσωπος στο restart ο Θρύλος!

Διπρόσωπος στο restart ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι αν ήθελε να μείνει ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου, έπρεπε να πραγματοποιήσει ένα σερί νικών τουλάχιστον μέχρι την 20ή αγωνιστική του δευτέρου γύρου για να εκμεταλλευτεί το βατό του πρόγραμμα και να ψαλιδίσει όσο γίνεται τη διαφορά των 12 βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στα πρώτα 45 λεπτά κόντρα στον ΠΑΣ, οι «ερυθρόλευκοι» άφηναν πολλές υποσχέσεις για ένα θρυλικό come back στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με υπέροχη επιθετική ανάπτυξη, προσήλωση στην ανασταλτική λειτουργία τους και έναν Φορτούνη από τα παλιά, με δύο γκολάρες, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συνέβαινε στην επανάληψη.

Οι Πειραιώτες γκρέμισαν στο β’ μέρος ό,τι με κόπο και Φορτούνη έχτισαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι υπέστησαν καθίζηση και το πλήρωσαν ακριβά, με αποτέλεσμα να πετάξουν δύο ακόμη βαθμούς.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη πρώτη φορά φέτος, σε Ελλάδα και Ευρώπη και φαίνεται ότι παρά το χρόνο για δουλειά που υπήρξε στη διακοπή και την προετοιμασία στην Εστεπόνα, δύσκολα θα καταφέρουν να αποχωριστούν αυτό το κουσούρι.

Στο πρώτο μέρος έχτισε ένα «ασφαλές» προβάδισμα, αλλά αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς για ακόμη ένα ματς, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και τη δυνατότητα να τελειώσουν από νωρίς το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθείς να θυμηθείς ένα πραγματικά καλό διάστημα του Θρύλου, και όσο και να ψάξεις, δεν μπορείς να βρεις τίποτα.

Μάλιστα, αμέσως μετά την ισοφάριση, αντί να πιέσει ο Ολυμπιακός και να «κλείσει» στα καρέ του τον ΠΑΣ, για το 2-3, αυτοί που το επιδίωξαν περισσότερο ήταν οι γηπεδούχοι. Οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές στα τελευταία λεπτά και πλέον ήταν αργά, με αποτέλεσμα η επανεκκίνηση που έψαχναν μετά τη διακοπή να μην γίνει, αποδεικνύοντας, πως τα… κουσούρια που τους χαρακτήριζαν πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, εξακολουθούν να υπάρχουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ