ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς...

Άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς...

Δεν γίνονται αυτά! Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά σκορ με -2 στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο... αυτοκτόνησε και έτσι έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Στο 34’ και στο 45’ ο Φορτούνης σκόραρε δις για το 0-2. Από την άλλη, ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Λιάσο στο 63’ και βρληκε την ισοφάριση με Παμλίδη στο 64’ και Λιάσο στο 76’!

Έτσι παρατάχθηκε στους «Ζωσιμάδες»

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Μίτσελ να ρίχνει στη «μάχη» όλα του τα όπλα.

Κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Πασχαλάκης, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ. Στον άξονα βρέθηκαν οι Εμβιλά και Ίνμπομ Χούανγκ. Στα άκρα έπαιξαν οι Φορτούνης και Μπιέλ, δεύτερος επιθετικός ήταν ο Χάμες και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ελ Αραμπί.

Το πρώτο ημίχρονο

Χωρίς ρυθμό κύλησαν τα πρώτα δέκα λεπτά, λόγω των αλλεπάλληλων διακοπών λόγω ρίψης καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του ΠΑΣ. Ο Θρύλος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 13’, όταν ο Χάμες σέντραρε για τον Ελ Αραμπί, με τον Παντελάκη να διώχνει ριψοκίνδυνα σε κόρνερ. Στο 14’, ο Φορτούνης δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό πόδι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, για να διακοπεί ξανά το ματς από τον διαιτητή Κουμπαράκη, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 15’.

Τελικά, το ματς άρχισε μετά από αρκετή ώρα, με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 18’ με σουτ του Μπιέλ, το οποίο μπλόκαρε ο Σούλης. Δύο λεπτά μετά, ο Θρύλος απείλησε εκ νέου με τον Μπιέλ, ο οποίος σούταρε άουτ στην κίνηση, μετά από γύρισμα του Ελ Αραμπί. Στη συνέχεια, ο Βρουσάι αντιμετώπισε πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και έτσι ο Μίτσελ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στο ματς τον Ανδρούτσο.

Στο 25’, ο Σόρια έκανε λάθος, ο Φορτούνης έγινε κάτοχος της μπάλας, έβγαλε για τον Ελ Αραμπί, αλλά εκείνος είδε τον Σούλη να του παίρνει την... μπουκιά από το στόμα και να μπλοκάρει. Στο 30’, ο Ελ Αραμπί συνεργάστηκε με τον Φορτούνη, ο Τρικαλινός χαφ σούταρε με το αριστερό και ο Σούλης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Στο 34’, ο Θρύλος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Φορτούνη. Ο Ελ Αραμπί έβγαλε τρομερή κάθετη μπαλιά και ο διεθνής άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη με πλασέ για το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 45’ έκαναν το 2-0!

Το δεύτερο ημίχρονο

Με ένα σουτ του Ριένστρα άρχισε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τον Πασχαλάκη ωστόσο να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 51’, ο Παντελάκης έπιασε μία κεφαλιά, η μπάλα πέρασε έξω, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησύχησαν. Δύο λεπτά μετά, ο ΠΑΣ άγγιξε το 1-2 με κεφαλιά του Λιάσου, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη και έπειτα να απομακρύνεται. Ο Ολυμπιακός αδράνησε και στο 65’, με αποτέλεσμα ο Παμλίδης να σκοράρει και να μειώσει σε 1-2 για τους γηπεδούχους.

Στο 71’, ο Μίτσελ θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του, βλέποντας ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι, οι Μπακαμπού και Κασάμι πέρασαν στο ματς αντί των Ελ Αραμπί και Χάμες. Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Λιάσο, μετά από γύρισμα του Μορέιρα, στο 76’. Τρία λεπτά μετά, ο Κασάμι έπιασε μία κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σούλη. Έπειτα, ο Μίτσελ επιστράτευσε τους Γκάρι και Μαρσέλο αντί των Ρέαμπτσιουκ και Ίνμπομ.

Στο 84’, ο Μπάλαν έκανε την προβολή εντός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 87’, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με τον Φορτούνη, όμως ο Σούλης μπλόκαρε σταθερά. Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ομάδα του Πειραιά δεν πήρε το πολυπόθητο τρίποντο, μένοντας στο 2-2 με τον ΠΑΣ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Βρουσάι (22’ λ.τρ. Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ (81' Γκάρι), Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ (81' Μαρσέλο), Φορτούνης, Χάμες (71' Κασάμι), Μπιέλ, Ελ Αραμπί (71' Μπακαμπού).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μορέιρα, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λιάσος, Παμλίδης (81' Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60' Μπάλαν).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ