ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!

Η ώρα της αντεπίθεσης αρχίζει! Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στις 20:00 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», για την 14η αγωνιστική της Super League, έχοντας ως μοναδικό στόχο το «διπλό» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να κάνει νικηφόρα επανεκκίνηση. Πέραν του σημερινού αγώνα, κύριος στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η μεγάλη ανατροπή και επιστροφή εκεί όπου ανήκουν, στην κορυφή, για να κατακτήσουν το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Θρύλος δεν θα παίξει μόνος του! Θα έχει τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στο πλευρό του, μιας και εξάντλησε όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που είχαν δοθεί από τους Ηπειρώτες για το αποψινό ματς. Όπως καταλαβαίνετε, τα Ιωάννινα θα «κοκκινίσουν» από τους οπαδούς του Θρύλοι, οι οποίοι θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Μίτσελ για το «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από αυτά των Βαλμπουενά, Μπα και Βατσλίκ, έχοντας έτσι ετοιμοπόλεμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για την αποψινή «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ