ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το έκανε ξανά μετά από επτά χρόνια ο Μαρσέλο! (videos)

Το έκανε ξανά μετά από επτά χρόνια ο Μαρσέλο! (videos)

Ο Μαρσέλο είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι πέρα και πάνω από τα… στενά όρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα, με τεράστια λάμψη, με απίστευτη ικανότητα, με την μπάλα στα πόδια. Ο Μαρσέλο κάνει, αν μη τι άλλο, μια καλή προσπάθεια να επιστρέψει στο 100% και να δώσει στον Ολυμπιακό αυτό το οποίο ξέρουν άπαντες ότι μπορεί.

Ο Βραζιλιάνος παικταράς το απέδειξε στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου άνοιξε λογαριασμό με τον Ολυμπιακό σκοράροντας με το δεξί πόδι, πράγμα που έκανε και πριν από επ΄τα χρόνια όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, το φοβερό πρώτο γκολ που πέτυχε ο «Μ12» στο ματς με τον Ατρόμητο με το - θεωρητικά- κακό του πόδι, ήταν αντίστοιχο με εκείνο απέναντι στην Σάλκε τον Φεβρουάριο του 2015 στο «Γκελζενκίρχεν» για την φάση των «16» του Champions League όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τότε οι «μερένχες» είχαν επικρατήσει με 2-0 επί της γερμανικής ομάδας με τον Μαρσέλο να σφραγίζει την πρόκριση για την Ρέαλ στην  επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ