ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οδηγός το απολαυστικό δεύτερο ημίχρονο!

Οδηγός το απολαυστικό δεύτερο ημίχρονο!

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο του παιχνίδι μετά τη διακοπή και νίκησε 4-1 τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι», φυσικά, καλούνται να διορθώσουν πράγματα ενόψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα, ο Θρύλος στο πρώτο μισό της σεζόν υπέφερε αρκετά από τις αμυντικές αδυναμίες. Αυτές οι αδυναμίες, πέρα από την... εξυγίανση, τον έφεραν στο -12β. από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτές τις αδυναμίες είναι που πρέπει να διορθώσει.

Από την άλλη, για τους Πειραιώτες, το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα ήταν απολαυστικη, έβγαλε ενέργεια, έδειξε θέληση, αποφασιστικότητα, πρέσαρε αρκετά ψηλά και υπήρξαν συνδυασμοί και αυτοματισμοί στο παιχνίδι τη. Ο Μίτσελ δούλεψε αρκετά με τους παίκτες στα παραπάνω κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Ρέντη και στη Μαρμπέγια και ο Ολυμπιακός στέλνει το μήνυμα ότι είναι έτοιμος να παλέψει για την υλοποίηση των στόχων του.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ