ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός Β': Οι τρεις του Οκκά με «6 στα 6»!

Ολυμπιακός Β': Οι τρεις του Οκκά με «6 στα 6»!

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, ο Ολυμπιακός Β΄, επικρατώντας με 2-0 στο «Ελ Πάσο». Μια αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε από κοντά και ο Μίτσελ. Οι Πειραιώτες έπρεπε να περιμένουν την 6η αγωνιστική για να φτάσουν στη νίκη και να βρουν δίχτυα για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αγωνιστικές και το 1-1 με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, έχει χρησιμοποιήσει τρεις ποδοσφαιριστές του και στις 6 αγωνιστικές. Είτε στο αρχικό σχήμα, είτε ως αλλαγή. Πρώτος και καλύτερος ο Ιωάννης Κωστή, ο οποίος και πέτυχε το πρώτο τέρμα του Ολυμπιακού Β΄, στην πρόσφατη νίκη. Ο Κύπριος μέσος έχει αγωνιστεί ως τώρα σε 522 αγωνιστικά λεπτά.

Δεύτερος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο Αλέξανδρος Βοΐλης, ο οποίος «έφτιαξε» και το τέρμα του Κωστή με τον ΠΑΟ Ρούφ. Ο Έλληνας επιθετικός, που ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχει αγωνιστεί σε 500 λεπτά. Τρίτος της… παρέας είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος, που πέρυσι έκανε «γεμάτη» σεζόν και ήδη εφέτος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια, ιδρώνοντας τη φανέλα της ομάδας του σε 449 αγωνιστικά λεπτά! Ο Αποστολόπουλος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι αντοχές του και οι συμμετοχές του, θυμίζουν… Ρέαμπτσιουκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ