ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oι δανεικοί του Θρύλου «απειλούν» τον ΠΑΟ!

Oι δανεικοί του Θρύλου «απειλούν» τον ΠΑΟ!

Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στις υψηλές «μετοχές» των έντεκα δανεικών του Ολυμπιακού, οι οποίοι κοστολογούνται με πάνω από 32 εκατ. ευρώ. Το… τρελό της υπόθεσης ωστόσο, είναι πως με αυτή την τιμή που έχουν οι δανεικοί των πρωταθλητών Ελλάδας, θα ήταν αυτή τη στιγμή, η… πέμπτη πιο ακριβή ομάδα στην Ελλάδα! Και μάλιστα σε μικρή απόσταση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει «ταμπελάκι» στα 39 εκατ. ευρώ!

Επιπροσθέτως είναι εντυπωσιακό πως η παραπάνω ενδεκάδα αξίζει 4 εκατ. ευρώ παραπάνω από τον Άρη που… ακολουθεί (28 εκατ. ευρώ),  ενώ οι εννέα ομάδες που συμπληρώνουν το «παζλ», κοστολογούνται μεταξύ 8,1 εκατ. ευρώ και 12,85 εκατ. ευρώ! Αναφερόμαστε στους ΟΦΗ (12,85), Βόλο (12,13 εκατ. ευρώ), Ατρόμητο (11,25 εκατ. ευρώ), Παναιτωλικό (10, 9 εκατ. ευρώ), Αστέρα Τρίπολης (10,05 εκατ. ευρώ), Λεβαδειακό (10 εκατ. ευρώ), ΠΑΣ Γιάννινα (9,53 εκατ. ευρώ), Ιωνικό (8,65 εκατ. ευρώ) και Λαμία (8,1 εκατ.ευρώ).

Τα παραπάνω φανερώνουν το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά των «ερυθρόλευκων» από τις υπόλοιπες ομάδες, με τις οποίες τους χωρίζει ένα… χάος!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ