ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για την μεταγραφή του Ροντινέι! (video)

To MEGA για την μεταγραφή του Ροντινέι! (video)

 Εντός συνόρων ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο μετεγγραφικό του απόκτημα, Βραζιλιάνο μπακ Ροντινέι. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια ακόμη πειστική εμφάνιση στο νικηφόρο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο σύλλογο «Ελπίδα».

Ήρθε, είδε το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και σήμερα υπέγραψε! Ο Ροντινέι είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ.

«Είμαι ευτυχισμένος και ευγνωμονώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο, τον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που έφυγα από τη Βραζιλία και ήρθα σε μία ομάδα στην Ευρώπη. Είναι ένα όνειρο που είχα ανέκαθεν τώρα μπορώ να το πραγματοποιήσω. Είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσε ο Ροντινέι.

Από αύριο ο Ροντινέι θα μεταβεί στο Ρέντη, για να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του, τους οποίους παρακολούθησε στο σαββατιάτικο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 των Άγγλων, χάρη στο γκολ του Κασάμι στο 39’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

Οι πραγματικοί νικητές της βραδιάς ήταν άλλοι: τα παιδιά του σωματείου «Ελπίδα». Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα της ΠΑΕ και γέμισε με δώρα την εμπορική στοά της θύρας 25 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δώρα που θα δοθούν στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μεγάλη μάχη της ζωής.

Στο χώρο βρέθηκαν παίκτες και στελέχη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, οι οποίοι άφησαν τις προσφορές τους. Τα έσοδα του χτεσινού φιλικού θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Πηγή: megatvcom

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ