ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «ερυθρόλευκα» πλάνα για το φιλικό με τη Σταντάρ

Τα «ερυθρόλευκα» πλάνα για το φιλικό με τη Σταντάρ

Αλλαγές αναμένεται να δούμε στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης στις 16:00. Δεδομένα ο Μίτσελ δεν θα αλλάξει όλη την ενδεκάδα, η οποία αγωνίστηκε στο νικηφόρο με τη Χάντεσφιλντ, ωστόσο ο ίδιος θα θελήσει να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα απέναντι στη βελγική ομάδα. Σίγουρα, ο Ισπανός κόουτς θα θέλει να δει την κατάσταση όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που είτε δεν έπαιξαν, είτε αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο φιλικό με τον αγγλικό σύλλογο.

Οι προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ είναι διπλές αυτές τις ημέρες που διανύουμε και σε αυτές έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα, όσον αφορά την ενδεκάδα. Και μία πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τους Βέλγους είναι η εξής:

Συγκεκριμένα, αναμένουμε επιστροφή Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Βρουσάι στο δεξί άκρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό και Ντόι με Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, όπως και στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ. Στον άξονα είναι πιθανό να δούμε μία τριάδα με τους Κασάμι, Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στην επίθεση ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπιέλ.

Αυτές είναι οι δοκιμές του Μίτσελ τις τελευταίες ημέρες και εφόσον ο Μπιέλ αγωνιστεί, τότε αναμένεται να έχει ρόλο «μπαλαντέρ» στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ