ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός Β': Αλλαγή ημερομηνίας στο ματς με το Αιγάλεω

Ολυμπιακός Β': Αλλαγή ημερομηνίας στο ματς με το Αιγάλεω

Σε αλλαγή ημερομηνίας στο προσεχές ματς του Ολυμπιακού Β΄ με το Αιγάλεω, για την 5η αγωνιστική της Super League 2, προχώρησε η διοργανώτρια αρχή. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Οκκά θα αντιμετωπίσουν τους «κυανόλευκους» το ερχόμενο Σάββατο (3/12) και όχι την Κυριακή, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί το παιχνίδι, ενώ η ώρα δεν άλλαξε.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ της 5ης αγωνιστικής , θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12/22 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» αντί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/22 στις 15:00 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί», αναφέρει η ενημέρωση της Super League για την αγωνιστική υποχρέωση της δεύτερης ομάδας του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός Β’ αναζητά το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκη, παρά τις καλές του εμφανίσεις. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Οκκά θα παλέψει ακόμη περισσότερο για την πρώτη της νίκη, στη Super League 2, κόντρα στο «Σίτι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ