ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυνατά στο προσκήνιο για τον Θρύλο ο Κασιέρα! (videos)

Δυνατά στο προσκήνιο για τον Θρύλο ο Κασιέρα! (videos)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κλείσει με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, μένοντας σε ένα άδικο 0-0 με την ΑΕΚ. Άδικο και για το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς και να μείνει σε σταθερή απόσταση από την κορυφή.

Όπως και να ‘χει, το παρελθόν είναι ήδη εκεί. Και εκεί πρέπει να μείνει. Μπροστά υπάρχει μέλλον και συγκεκριμένα έχει έναν μήνα μπροστά του για να «τρέξει» το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Μάλιστα, ήδη τα σενάρια μεταγραφών γύρω από τον Θρύλου δίνουν και παίρνουν ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.  Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα, είναι και αυτό του Ματέο Κασιέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Ρωσία, αλλά και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στη Ζενίτ, την φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως θεωρητικά είναι πλήρης στην επιθετική γραμμή (Ελ Αραμπί, Μπακαμπού, Ουί Τζο).

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο Κασιέρα μπορεί να χρησιμοποιήσει το «παράθυρο» της FIFA για διακοπή συμβολαίου σε περίπτωση που αγωνίζεται σε σύλλογο της Ρωσίας. Αν το κάνει αυτό, τότε ο Θρύλος θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, όπως επίσης η Βασιλεία και ομάδες από την Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Κασιέρα, ο 25χρονος στράικερ έχει ύψος 1.79 μ. και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα.

Την περσινή σεζόν, πραγματοποίησε συνολικά 26 συμμετοχές, έχοντας 14 γκολ και 6 ασίστ σε 2.212 λεπτά συμμετοχής, με τη φανέλα της Σότσι.

Πριν τη Σότσι ο Κολομβιανός άσος αγωνιζόταν στην Μπελενένσες, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, επίσης από την Ντεπορτίβο Καλί, τον Αγιαξ, την Γκρόνιγκερ, Ρασίγνκ Κλουμπ και Αγιαξ. Συνολικά, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 227 αγώνες, έχοντας 79 γκολ και 24 ασίστ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ