ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Πασχαλάκης αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό!

Ο Πασχαλάκης αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό!

Λίρα εκατό. Έτσι αποδεικνύεται η κίνηση του Ολυμπιακού στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη με την απόκτηση του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη, στη μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον Τόμας Βατσλίκ να τραυματίζεται σοβαρά με την Εθνική Τσεχίας και αναγκάστηκαν να κινηθούν για τερματοφύλακα, εκεί που όλα έδειχναν πως ο Θρύλος δεν θα έπαιρνε κάποιον γκολκίπερ. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Βατσλίκ άλλαξε τα δεδομένα και ο Πασχαλάκης έπιασε άμεσα λιμάνι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μία κίνηση, η οποία είναι απόλυτα επιτυχημένη απ’ όλες τις πλευρές!

Ο Πασχαλάκης ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετικός. Αναφερόμαστε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο διεθνής γκολκίπερ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, διάβασε άριστα όλες τις φάσεις και έκανε τρομερές και παράλληλα σωστές εξόδους όποτε χρειάστηκε, ακόμη και σε λανθασμένες μεταβιβάσεις. Ενέπνεε και πάλι σιγουριά, βγάζοντας μία σχετική ψυχραιμία όποτε είχε την μπάλα στην κατοχή του.

Έχουμε αναφέρει ξανά το πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεται σιγουριά η τετράδα της άμυνας, όταν βρίσκεται υπό απειλή από την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Είτε είναι η Φράιμπουργκ, είτε η ΑΕΚ, δύο από τα κορυφαία ματς του Πασχαλάκη με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα. Η σταθερότητα και η ψυχραιμία του Έλληνα πορτιέρε κάνουν την άμυνα και δη την ομάδα να αισθάνεται ασφαλής, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Και κάπως έτσι ο Θρύλος βρήκε τον τερματοφύλακα που θα συνεχίζει να παίρνει γάντια βασικού από τον Μίτσελ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ