ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η σχέση αγάπης Φορτούνη με ΑΕΚ! Ή, αλλιώς, όπου την βρει...(videos)

Η σχέση αγάπης Φορτούνη με ΑΕΚ! Ή, αλλιώς, όπου την βρει...(videos)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (13/11,19:30), για την 13η αγωνιστική, έχοντας ως μεγάλο του στόχο τη νίκη.

Η Ένωση δεν περνάει καλά όσες φορές… κατηφορίζει για Πειραιά, αφού πάντοτε υπήρχε μπροστά της ο Κώστας Φορτούνης. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον φόβο και τρόμο για την αυριανή αντίπαλο του Θρύλου, αφού τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς της κάνει τη ζωή «κόλαση»

Ο 30χρονος άσος έχει πολύ καλό παρελθόν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», όντας ο 3ος σκόρερ στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Φορτούνης, σε 26 αγώνες έχει σκοράρει συνολικά 8 γκολ και βρίσκεται πίσω από τους Ελ Αραμπι (9) και Τζόρτζεβιτς (12). Παράλληλα, έχει και μεγάλο αριθμό ασίστ στα εν λόγω ματς, άφού έχει «στρώσει» την μπάλα σε συμπαίκτη του πέντε φορές.

Κορυφαία επίδοση κόντρα στην ΑΕΚ είχε στο εντός έδρας ματς της σεζόν 2015-16, έχοντας κάνει… πάρτι μέσα σε 14 λεπτά. Ειδικότερα, ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός του Θρύλου, είχε μπει ως αλλαγή στο 76’ και λίγα δευτερόλεπτα σκόραρε για το 3-0. Όμως ο ίδιος δε σταμάτησε εκεί και έδωσε την χαριστική βολή, με πέναλτι στο 90ο λεπτό, για το 4-0.

Επίσης, εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο εντός έδρας ματς της σεζόν 2018-19, όπου πέτυχε δύο τέρματα, στον θρίαμβο με 4-1 και μάλιστα με ανατροπή.



 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ