ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μαρινάκης «πόρωσε» τους παίκτες, με ηγετική ομιλία στο Ρέντη!

Ο Μαρινάκης «πόρωσε» τους παίκτες, με ηγετική ομιλία στο Ρέντη!

Όλη η Ελλάδα είδε πώς ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και το πώς έγινε η περιβόητη ληστεία στο φινάλε. Όλοι σχεδόν γνωρίζουν τι ακολούθησε μετά τα αίσχη στο «αιώνιο» ντέρμπι. Μεταξύ άλλων, ακολούθησε η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Εκεί, ο πρόεδρος και ηγέτης του Ολυμπιακού, βγήκε μπροστά, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους και τους «πόρωσε» ψυχολογικά, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.  

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδανε όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε κόντρα σε όλους και όλα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα. 

Είδαμε τον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδας, εσείς συνεχίστε τη δουλειά», είπε στους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.  

Είναι λογικό το κλίμα να είναι ανεβασμένο στον Θρύλο, παρά την ισοπαλία που ήρθε με κλοπή στη Λεωφόρο. Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο το έχουν πάρει πεισματικά, αλλά και με πάθος, στοιχεία τα οποία πρέπει να δείξουν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ