ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «πρώτη» και η σιγουριά του Πασχαλάκη

Η «πρώτη» και η σιγουριά του Πασχαλάκη

Τη φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά θα φορέσει σε ντέρμπι «αιωνίων» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά και την ικανότητα να αγωνιστεί σε αυτά, όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν, μέχρι να πιάσει λιμάνι. Ο ίδιος, μάλιστα, αναμένεται να αγωνιστεί και απόψε κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου, στη Λεωφόρο, με την παρουσία του να αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο, ώστε να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία του.

Ο Πασχαλάκης εμπνέει μία σιγουριά στην άμυνα, με την εμπειρία του και τις ικανότητες του. Άλλωστε, αυτό έχει δείξει από τα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Θρύλου, καθώς μετράει τρία clean sheets σε τέσσερα ματς, έχοντας δεχθεί μονάχα ένα γκολ και αυτό στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ στις καθυστερήσεις. Σε ένα ματς που έκανε φοβερή εμφάνιση και μέτρησε επτά αποκρούσεις!

Όπως και να ‘χει, ο Πασχαλάκης είναι έτοιμος για την αποψινή «μάχη» και αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε ο Ολυμπιακός να φύγει με το «διπλό» στη Λεωφόρο χάρη στις ικανότητές του και την ψυχραιμία που διαθέτει κάτω από τα γκολπόστ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ