ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, κάντο όπως τότε! (video)

Θρύλε, κάντο όπως τότε! (video)

Την Λεωφόρο επισκέπτεται απόψε (19:30) ο Ολυμπιακός, με τον στόχο να είναι ένας και μοναδικός. Νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, ώστε ο Θρύλος να δείξει ότι είναι εδώ, για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. 

Ο Μίτσελ θα βρεθεί στο εν λόγω γήπεδο για δεύτερη φορά στην καριέρα του και έχοντας την ιστορία με το μέρος του. Κατά την πρώτη του θητεία, ο Ισπανός κόουτς είχε βρεθεί στην έδρα των «πράσινων», τη σεζόν 2013-14, όπου ο Ολυμπιακός είχε αφήσει... ταύλα τον Παναθηναϊκό με γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις για το 0-1! Γκολ το οποίο είχε αφήσει χιλιάδες αγάλματα στη Λεωφόρο... 

Μάλιστα, το «διπλό» αυτό, που ήρθε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, είχε αποτελέσει την πρώτη νίκη σε μία πολύ σημαντική τριάδα αγώνων εκείνο το διάστημα. Ο Θρύλος νίκησε τότε μέσα στη Λεωφόρο, έπειτα κέρδισε τη Μπενφικά (1-0) στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και κερασάκι στη... τούρτα μπήκε το ευρύ 4-0 επί του ΠΑΟΚ, στον Ναό, για να συνεχιστεί η «ερυθρόλευκη» προέλαση σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Θρύλε, κάντο όπως τότε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ