ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανοιχτή προπόνηση: Ο λαός του Θρύλου σπρώχνει την ομάδα στο «διπλό»!

Ανοιχτή προπόνηση: Ο λαός του Θρύλου σπρώχνει την ομάδα στο «διπλό»!

Δείχνει πάντα την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα, ακόμη και όταν εκείνη δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντοτε δίπλα στον Θρύλο, για να τον ωθεί και να του δίνει αυτοπεποίθηση με τη φωνή του, με το πάθος του για τη νίκη, με την προσμονή του να δει την ομάδα να κατακτά τρόπαια και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοί του Θρύλου δεν αφήνουν ποτέ τον Ολυμπιακό μόνο του! Ποτέ, όμως! Και σήμερα, Παρασκευή (4/11), στις 17:15, ο «ερυθρόλευκους» λαός θα δώσει το «παρών στο Ρέντη, στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας του Μίτσελ, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Όπως παλιά, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να «φτιάξει» την ομάδα ψυχολογικά χάρη στη φωνή του και τη θέλησή του για το «διπλό», μέσα στη Λεωφόρο!

Ο λαός του Ολυμπιακού θα σταθεί για ακόμη μία φορά στο πλευρό της ομάδας και δώσει όλο του το «είναι», ώστε να τον ωθήσει σε ένα σπουδαίο τρίποντο, το βράδυ της Κυριακής! Άπαντες θα γίνουν ξανά μία «γροθιά», για να γίνει πράξη η λαϊκή απαίτηση όλων των φιλάθλων του Θρύλου από κάθε γωνία της γης! «Διπλό» στη Λεωφόρο, Θρυλέ ολέ, ολέ!

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της Θύρας 7:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ