ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρίτο clean sheet για τον σταθερό Πασχαλάκη!

Τρίτο clean sheet για τον σταθερό Πασχαλάκη!

Την τέταρτη συμμετοχή του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο χθεσινό ματς με τη Λαμία (2-0). Ματς το οποίο ήταν το πρώτο του έμπειρου πορτιέρε στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον κόσμο του Θρύλου να τον καταχειροκροτεί και να αναγνωρίζει τα όσα έχει ήδη κάνει.

Άλλωστε, είχε κάνει μία τρομερή εμφάνιση στο ματς με τη Φράιμπουργκ (1-1) τη Γερμανία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/10). Εκεί έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και μέτρησε συνολικά επτά αποκρούσεις, ωστόσο... λύγισε στο 93’, μαζί με τον Ολυμπιακό. Αυτό το ματς είναι και το μοναδικό στο οποίο ο Πασχαλάκης έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος γκολκίπερ έχει κρατήσει το μηδέν στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού, αλλά και στο Αγρίνιο, στη νίκη του Θρύλου επί του Παναιτωλικού με 2-0.

Άξιο αναφοράς είναι, πάντως, το γεγονός πως αγωνίζεται με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στα πρώτα του ματς κάτω από την εστία του Ολυμπιακού. Κι αυτό, διότι έχει κερδίσει με το... σπαθί του την εμπιστοσύνη της ομάδας, αλλά και του κόσμου του Θρύλου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ