ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυριακή σημαίνει γήπεδο για τον Θρύλο!

Κυριακή σημαίνει γήπεδο για τον Θρύλο!

Είναι κάτι το οποίο έχουμε πει ουκ ολίγες φορές. είναι ευλογία να είσαι ο Ολυμπιακός! Οι φίλοι του Θρύλου έχουν σχεδόν κάθε μέρα το προνόμιο να βλέπουν και να στηρίζουν τον Ολυμπιακό παντού! Σε κάθε άθλημα! Όπως μπορούν να κάνουν και σήμερα, Κυριακή (30/10), σε μία μέρα «ερυθρόλευκη». Τα ματς είναι λιγότερα σε σχέση με χθες, ωστόσο ο κόσμος του Θρύλου έχει την ευκαιρία να πάει σε δύο γήπεδα και να δει δύο σημαντικά παιχνίδια!

Η ομάδα της καρδιάς μας παίζει παντού! Η αρχή γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 16:00 τη Λαμία, για την 10η αγωνιστική της Super League. Έπειτα, ακολουθεί η αναμέτρηση του Θρύλου με το Λαύριο στο μπάσκετ στις 19:15, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των πρωταθλητών Ελλάδας στο χάντμπολ, στις 19:30, με αντίπαλο την Σλομπόντα Τούζλα, στην Ηλιούπολη.

Σαφώς, τα δύο τελευταία παιχνίδια είναι σχεδόν την ίδια ώρα, με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο να καλείται να επιλέξει ποιο τμήμα θα στηρίξει. Είτε το μπάσκετ, είτε το χάντμπολ. Όπως και να ΄χει, το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία θα τελειώσει περίπου στις 18:00 και έπειτα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να αποφασίσουν οι φίλοι της ομάδας σε ποιο γήπεδο θα βρεθούν, για να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό. Κυριακή σημαίνει γήπεδο για τον Θρύλο!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ